Introductie

Waarom deze website?
Mijn vrouw, Karen van Rangelrooij, en ik, Ronald de Jong, wonen sinds mei 2009 in Dalarna en zijn eigenaren van een vakantiepark (stugby). Na het overlijden van Karen in maart 2016 zet ik de door ons opgebouwde activiteiten op dezelfde voet alleen voort.

Bij het maken van deze website was het onze intentie om het prachtige Dalarna onder de aandacht te brengen van de grote groep Nederlanders en Belgen die voor het eerst of al regelmatig voor vakantie naar Zweden komen, maar Dalarna nog niet kennen of hebben ontdekt. En hiermee ga ik gewoon door. Ik hoop door het geven van allerlei informatie en het publiceren van foto's over Dalarna deze mensen over te halen om toch vooral naar Dalarna te komen.

Ook voor diegenen die Dalarna al wel kennen, hoop ik met onze fotogalerij veel kijkplezier te geven.

Ik zal deze website met de fotogalerij steeds verder uitbreiden en ik vind het altijd leuk om vragen en opmerkingen hierover te krijgen. Mijn email-adres is onderaan de pagina of bij "Contact" te vinden.

Links


Boek een leuk en comfortabel huisje bij
Sifferbo Stugby en B&B

Een kleinschalig en gezellig vakantiepark en B&B gelegen midden in de natuur. Geriefelijke, moderne en volledig uitgeruste huisjes.